Όροι Χρήσης Leave a comment

Πολιτική Απορρήτου

Η εταιρεία PINUCHI δεσμεύεται να διασφαλίζει το απόρρητο σας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο pinuchi.grαν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα σχετικά με τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων   και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο ή / και τις υπηρεσίες μας, συναινείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η προβολή, η παρουσίαση,η πώληση,η μεταφορά –η αποθήκευση,η παράδοση και η τυχόν επιστροφή των προϊόντων μας που προβάλλονται στην ιστοσελίδα μας καθώς και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και η ασφάλεια των συναλλαγών σας διέπονται από τους όρους χρήσης, τους οποίους σας καλούμε να διαβάσετε πριν από την πλοήγηση σας στο Pinuchi.gr  και την πραγματοποίηση των αγορών σας.
Η πλοήγησή σας στο Pinuchi.gr  όπως και η πραγματοποίηση όποιας συναλλαγής ή επικοινωνίας με την εταιρεία μας σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων χρήσης από εσάς.
Σε περίπτωση διαφωνίας ή επιφύλαξή σας για μέρος ή για το σύνολο των όρων μπορείτε να αποστέλλετε το σχετικό e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]
Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να ανανεώσει ή να αναβαθμίσει όποτε κρίνει και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη-καταναλωτή-επισκέπτη-μέλους του Pinuchi.gr  μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων χρήσης, μέρος ή το σύνολο του περιεχομένου του Pinuchi.gr  , μέρος ή το σύνολο της εξωτερικής του εμφάνισης ή της δομής ή της σύνθεσης του Pinuchi.gr  καθώς και των τεχνικών προδιαγραφών.
Ακόμα η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε ή αναιτιολόγητα και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη-καταναλωτή-επισκέπτη-μέλους του Pinuchi.gr  να ματαιώσει, να αναστείλει ή να τερματίσει τη λειτουργία του Pinuchi.gr .
Ο χρήστης-καταναλωτής-καταναλωτής-μέλος του Pinuchi.gr  αναγνωρίζει και αποδέχεται όλα τα ανωτέρω με μόνη την πλοήγηση ή/και χρήση των υπηρεσιών του Pinuchi.gr .

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Pinuchi.gr  προβάλλει- προωθεί και μεταπωλεί τα προϊόντα των προμηθευτών με τους οποίους συνεργάζεται με σχέση μη αποκλειστικής ή/και αποκλειστικής αντιπροσώπευσης η εταιρεία μας.
Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να επιλέγει ελεύθερα τα προϊόντα που προβάλλει στο Pinuchi.gr  και να τροποποιεί- ανανεώνει ή και να αποσύρει αυτά όποτε κρίνει και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
Το ίδιο ισχύει και για την τιμολογιακή πολιτική και τις τυχόν προσφορές και τις εκπτώσεις τι οποίες μπορεί να επιλέγει ελεύθερα καθώς και να τις τροποποιεί- ανανεώνει ή και να αποσύρει χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το σύνολο του περιεχομένου του Pinuchi.gr  εκτός από εκείνα τα στοιχεία που ανήκουν σε τρίτους, π.χ. τα πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών, φορέων κλπ), δηλαδή ενδεικτικά και όχι περιοριστικά τα κείμενα, οι φωτογραφίες, τα σχέδια, τα εμπορικά και οικονομικά στοιχεία, τα προγράμματα, τα πάσης φύσεως αρχεία, σήματα/λογότυπα, η μορφή (lay – out) του Pinuchi.gr  αποτελούν αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας και προστατεύονται από τις διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, του Ευρωπαϊκού και των εφαρμοζόμενων διεθνών συμβάσεων, περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει η εμφάνισή τους και προβολή τους στο Pinuchi.gr   να ληφθεί ως μεταβίβασή ή και εκχώρηση άδειας ή και δικαιώματος χρήσης τους. Βάσει των ανωτέρω, απαγορεύεται ρητά η ολική ή μερική αντιγραφή,η διανομή,η μεταφορά,η μεταποίηση,η αποθήκευση, η αναπαραγωγή,η αναδημοσίευση,η τροποποίηση και κάθε συναφή ενέργεια πάνω στα ανωτέρω στοιχεία, χωρίς την τυχόν ρητή έγγραφη συναίνεση της εταιρείας.
Σε διαφορετική περίπτωση, οι παραπάνω ενέργειες μπορεί να αποτελέσουν προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας, η οποία διατηρεί το δικαίωμα να διεκδικήσει κάθε θετική και αποθετική ζημία που έχει προκληθεί σε αυτήν σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας.
Ο χρήστης-καταναλωτής-επισκέπτης και μέλος του Pinuchi.gr  αποδέχεται,αναγνωρίζει ότι η εταιρεία έχει την δυνατότητα εμπορικής αξιοποίησης (είτε από την ίδια είτε από τρίτους) του συνόλου των στοιχείων που εμφανίζονται στο Pinuchi.gr  καθώς και την τροποποίηση των στοιχείων αυτών όποτε επιθυμεί με ή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των χρηστών/καταναλωτών/επισκεπτών/μελών του Pinuchi.gr

ΤΙΜΕΣ
Οι τιμές όλων των προϊόντων, αναγράφονται ευκρινώς και πλησίον κάθε προϊόντος και περιλαμβάνουν ΦΠΑ.
Για προϊόντα τα οποία διακινούνται εκτός Αθηνών ή για μεγάλα δέματα, η χρέωση αποστολής καθορίζεται από τους ειδικούς αναλυτικούς πίνακες που αναπροσαρμόζονται ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική των εταιρειών Ταχυμεταφορών.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ / ΜΕΤΑΦΟΡΑ
Τα εμπορεύματα στέλνονται με κόστος και ευθύνη του καταστήματος ενώ επιπλέον ασφάλιση τους, επιβαρύνει 0,90% την τελική τους αξία.
Για μεταφορές που έχουν καθυστερήσει από εξωγενείς παράγοντες (όπως απεργίες, κλείσιμο δρόμων, ακραίων καιρικών φαινομένων κλπ.) το κατάστημα μας δε φέρει καμία ευθύνη.
Το Pinuchi χρησιμοποιεί τον οικονομικότερο τρόπο μεταφοράς μέσω των ΕΛΤΑ ως προεπιλογή και κοστίζει 5 ευρώ έως ένα κιλό για όλη την Ελλάδα.Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης της παραγγελίας είναι μεταξύ 3 με 5 ημερών.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Για την εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επιλέξετε την πληρωμή των αγορών σας με:

Αντικαταβολή:
Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται 5€ / αποστολή για όλη την Ελλάδα.
Σας ενημερώνουμε ότι από 1/1/17 βάσει νόμου, όλες οι συναλλαγές αξίας άνω των 500 ευρώ, πρέπει να πληρώνονται μέσω κάρτας ή τραπεζικού εμβάσματος και ΟΧΙ μετρητά.
Η υπηρεσία της αντικαταβολής ισχύει μονο για παραγγελίες εντός Ελλάδας.

Μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό:
Για την εξόφληση της παραγγελίας σας με μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό επιλέξτε τον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας:
 

Στείλτε μας το αντίγραφο της εντολής πληρωμής με e-mail στο [email protected] Η αποστολή της παραγγελίας σας θα πραγματοποιηθεί μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης του τελικού ποσού της παραγγελίας (τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν τον αγοραστή) και με την προϋπόθεση ότι τα είδη είναι διαθέσιμα. Μετά από 3 εργάσιμες ημέρες, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα:
Οι πληρωμές μέσω πιστωτικών/χρεωστικών καρτών γίνονται με απόλυτη ασφάλεια, καθώς μπορείτε να υποβάλλετε τα στοιχεία και τους κωδικούς ασφαλείας διαμέσου της Viva wallet ή της Pay Pal, οι οποίες είναι πρωτοπόρες στην υιοθέτηση νέων προτύπων ασφάλειας συναλλαγών στην πληρωμή με κάρτες, όπως το πρωτόκολλο 3DSecure που αποτελεί τη βάση μιας σειράς υπηρεσιών που παρέχονται από τη MasterCard και τη Visa διεθνώς (Verified by Visa & MasterCard SecureCode) καθώς και το American Express SafeKey, προστατεύοντας τα συναλλασσόμενα μέρη και ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα κακόβουλων ενεργειών ή υποκλοπών αξιοποιεί τα εξελιγμένα συστήματα ανίχνευσης και αποτροπής απάτης στις πληρωμές με κάρτες, έχει καθιερώσει την υποχρεωτική χρήση του προτύπου TLS 1.2 για την ασφαλή μεταφορά δεδομένων.
Δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για χρήση Πιστωτικών και Χρεωστικών Καρτών.

Aσφαλείς συναλλαγές:

Το Pinuchi Store δεν έχει τη δυνατότητα να βλέπει τα στοιχεία της κάρτας σας όπως τον αριθμό κάρτας, την ημερομηνία λήξης και το CCV. To Pinuchi Store απλώς λαμβάνει ένα μήνυμα από την Viva Wallet ή την PayPal, το οποίο περιλαμβάνει το όνομα και το χρηματικό ποσό που μεταφέρετε στον τραπεζικό λογαριασμό μας ως απόδειξη πληρωμής.Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε δείτε ποιες είναι αυτές οι εταιρείες.Ασφαλίστε τις συναλλαγές σας.
Ασφαλείς Συναλλαγές από το Viva Wallet
Ασφαλείς Συναλλαγές από το PayPal

 ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

α) Εφαρμοστέο Δίκαιο: Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει αναφορικά με την λειτουργία και χρήση του site, εφόσον δεν καταστεί δυνατή η συναινετική διευθέτηση αυτής, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια.
β) Ακυρότητα όρου – Αν ένας από τους προαναφερθέντες όρους είναι ή καταστεί άκυρος, οι υπόλοιποι όροι της παρούσης Συμβάσεως δεν θα θίγονται.
γ) Τροποποίηση όρων χρήσης – Οι παρόντες όροι χρήσης μπορούν να τροποποιηθούν οποτεδήποτε από την εταιρεία με ή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Κάθε τυχόν τροποποίηση των όρων ισχύει με την ανάρτησή τους στο Pinuchi.gr 
δ) Επικεφαλίδες – Οι επικεφαλίδες που χρησιμοποιούνται στους παρόντες όρους χρήσης τίθενται προς διευκόλυνση της παραπομπής σε όρους της και δεν αποτελέσουν βοηθήματα ερμηνείας της Σύμβασης.
ε) Καθυστέρηση άσκησης δικαιώματος – Τυχόν καθυστέρηση άσκησης από τα μέρη (εταιρεία και καταναλωτή) μέρους ή του συνόλου των δικαιωμάτων που απορρέουν από τους παρόντες όρους δεν επιφέρει αποδυνάμωση ή παραίτηση από το εν λόγω δικαίωμα το οποίο δύναται να ασκηθεί οποτεδήποτε σε μεταγενέστερο στάδιο και καθ’ εύλογη κρίση του δικαιούχου.
στ) Αποδοχή όρων – Ο χρήστης-καταναλωτής-επισκέπτης-μέλος του Pinuchi.gr  δηλώνει ότι διάβασε τους παρόντες όρους τους οποίους αποδέχεται στο σύνολό τους και ότι αναγνωρίζει ότι διέπουν το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών από το Pinuchi.gr  καθόλη τη διάρκεια της πλοήγησής του στο/συναλλαγής με το Pinuchi.gr  

Επιστροφές προιόντων και αλλαγές

Το κατάστημα Pinuchi.gr  δεν προσφέρει επιστροφή χρημάτων.
Για να γίνει η αλλαγή θα πρέπει να τηρηθούν οι παρακάτω προϋποθέσεις
Η επιστροφή να γίνει μέσα σε 14 μέρες από την στιγμή της παραλαβής τους από εσάς
Τα προιόντα να είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους συσκευασία. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται θα ελέγχονται σχολαστικά και αν βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση θα εγκρίνετε η αλλαγή.

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας προϊόντος ή αν είναι ελαττωματικά τα προϊόντα απ’ τον κατασκευαστή η επιστροφή χρημάτων θα γίνεται αποδεκτή.

  Θα πρέπει μαζί με τα προϊόντα να μας στείλετε και το αποδεικτικό από την courrier που πήρατε κατά την παραλαβή των προϊόντων
Σε περίπτωση που κατά την επιστροφή των προιόντων τραυματιστούν από λάθος ή από την μεταφορική,η Pinuchi.gr δεν θα δεχθεί πίσω τα προιόντα.

Τα έξοδα επιστροφής βαραίνουν τον αποστολέα.

Τα προϊόντα έχουν εγγύηση 14 ημερών.

 Πριν στείλετε οποιοδήποτε προϊόν παρακαλούμε πρώτα να επικοινωνήσετε με εμάς

Προσωπικά δεδομένα: κάθε πληροφορία σχετικά με αναγνωρισμένο ή αναγνωρίσιμο φυσικό πρόσωπο.
Επεξεργασία:  οποιαδήποτε ενέργεια ή σύνολο εργασιών που εκτελούνται σε Προσωπικά Δεδομένα ή σε σύνολα Προσωπικών Δεδομένων.
Υποκείμενο δεδομένων:  ένα φυσικό πρόσωπο του οποίου τα προσωπικά δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία.
Παιδί: φυσικό πρόσωπο κάτω των 18 άνω ετών.
Εμείς – ΕΜΑΣ  (κεφαλαιοποιημένο ή μη)   – Pinuchi Store

Δικαιώματα Προσωπικού Δεδομένων

Υπάρχουν τα ακόλουθα δικαιώματα:
Δικαίωμα ενημέρωσης – που σημαίνει ότι πρέπει να γνωρίζετε κατά πόσο τα προσωπικά σας δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία. ποιά δεδομένα συλλέγονται, από πού και για ποιόν και από ποιόν επεξεργάζονται.
Δικαίωμα πρόσβασης– σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που συλλέγονται από / για εσάς. Αυτό περιλαμβάνει το δικαίωμά σας να ζητήσετε και να αποκτήσετε ένα αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων που συγκεντρώθηκαν.
Δικαίωμα διόρθωσης – που σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε διόρθωση ή διαγραφή των Προσωπικών σας Δεδομένων που είναι ανακριβή ή ελλιπή.
Δικαίωμα διαγραφής – που σημαίνει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε να ζητήσετε να διαγραφούν τα προσωπικά σας δεδομένα από τα αρχεία μας.
Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας – έννοια όπου ισχύουν ορισμένοι όροι, έχετε το δικαίωμα να περιορίσετε την Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων.
Δικαίωμα κατά της επεξεργασίας – σε ορισμένες περιπτώσεις έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, για παράδειγμα στην περίπτωση άμεσου μάρκετινγκ.
Δικαίωμα κατά της αυτοματοποιημένης επεξεργασίας – που σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην αυτοματοποιημένη Επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένου του προφίλ. και να μην υπόκεινται σε απόφαση βασισμένη αποκλειστικά στην αυτοματοποιημένη επεξεργασία. Αυτό το δικαίωμα μπορείτε να ασκείτε όταν προκύπτει αποτέλεσμα του προφίλ που παράγει νομικά αποτελέσματα που επηρεάζουν ή επηρεάζουν σημαντικά εσάς.
Δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων – έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε τα Προσωπικά σας Δεδομένα με μορφή αναγνώσιμη από μηχανή ή εάν είναι εφικτή, ως άμεση μεταφορά από έναν Επεξεργαστή.
Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας – σε περίπτωση που απορρίψουμε το αίτημα σας βάσει των Δικαιωμάτων Πρόσβασης, θα σας ενημερώσουμε για τον λόγο απόρριψης. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο με τον οποίο χειριστήκαμε το αίτημα σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Δικαίωμα απόσυρσης συγκατάθεσης – έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε οποιαδήποτε συγκατάθεση για την Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων.

Δεδομένα που συγκεντρώνουμε

Πληροφορίες που μας δώσατε
Αυτό μπορεί να είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το όνομα, η το τηλέφωνο σας, κυρίως πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την παράδοση ενός προϊόντος ή την επικοινωνία μαζί σας μετά από αίτημα που μας υποβάλλατε για ενημέρωση. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, το όνομά σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και το τηλέφωνο σας.
Οι πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα για εσάς
Αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες που αποθηκεύονται αυτόματα από τα cookies και από άλλα εργαλεία . Για παράδειγμα, τα στοιχεία η διεύθυνση IP, το ιστορικό της πλοήγηση σας κλπ. Οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών μας. Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ή εξετάζετε τα περιεχόμενα του ιστοτόπου μας, οι δραστηριότητές σας ενδέχεται να καταγράφονται.
Πληροφορίες από τους συνεργάτες μας
Συλλέγουμε πληροφορίες από αξιόπιστους συνεργάτες μας με την επιβεβαίωση ότι έχουν νόμιμους λόγους, να μοιραστούν αυτές τις πληροφορίες μαζί μας. Αυτές είναι είτε οι πληροφορίες που τους έχετε παράσχει απευθείας είτε έχουν συγκεντρωθεί για εσάς για άλλους νομικούς λόγους.
Δημόσια διαθέσιμες πληροφορίες
Μπορούμε να συλλέξουμε πληροφορίες για εσάς που είναι διαθέσιμες στο κοινό.

Με βάση τη σύναψη σύμβασης ή την εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

για την αναγνώριση σας.
για να σας παρέχουμε κάποια από τα προϊόντα μας.
να επικοινωνούμε μαζί σας είτε για πωλήσεις είτε για ενημέρωση.
για να λαμβάνετε email ενημερωτικού περιεχομένου σχετικά με τα προϊόντα μας.

Για λόγους νόμιμου συμφέροντος, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

για να σας στείλουμε εξατομικευμένες προσφορές.
για τη διαχείριση και την ανάλυση της πελατειακής μας βάσης (αγοραστική συμπεριφορά και ιστορία), προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα, η ποικιλία και η διαθεσιμότητα των προϊόντων που προσφέρονται.
για να διεξάγονται ερωτηματολόγια σχετικά με την ικανοποίηση των πελατών.
Εφόσον δεν μας γνωστοποιήσατε διαφορετικά, θεωρούμε ότι σας προσφέρουμε υπηρεσίες που είναι παρόμοιες ή ίδιες με το ιστορικό σας, ή την συμπεριφορά περιήγησης ως νόμιμο συμφέρον μας.

 Με τη συγκατάθεσή σας, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

ακόλουθους σκοπούς:

για να σας στέλνουμε ενημερωτικά δελτία και προσφορές.
για να απαντάμε σε αιτήματα ενημέρωσης για τα προϊόντα μας.
για να σας στέλνουμε ανακοινώσεις ή προειδοποιήσεις.
Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το νόμο και / ή να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για επιλογές που προβλέπονται από το νόμο.
Διατηρούμε το δικαίωμα να συγκεντρώνουμε ανώνυμα τα Προσωπικά Δεδομένα και να χρησιμοποιούμε οποιαδήποτε τέτοια δεδομένα. Θα χρησιμοποιήσουμε δεδομένα εκτός του πεδίου εφαρμογής αυτής της Πολιτικής μόνο όταν είναι ανώνυμα.
Διατηρούμε τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί σας και άλλες πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν για εσάς, για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για λογιστικούς σκοπούς ή άλλες υποχρεώσεις που απορρέουν από το νόμο.
Μπορούμε να επεξεργαστούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για πρόσθετους σκοπούς που δεν αναφέρονται εδώ, αλλά είναι συμβατοί με τον αρχικό σκοπό για τον οποίο συγκεντρώθηκαν τα δεδομένα.

Εξασφαλίζουμε ότι :

Η σχέση μεταξύ σκοπών, πλαισίου και φύσης των Προσωπικών Δεδομένων είναι κατάλληλη για περαιτέρω επεξεργασία.
Η περαιτέρω επεξεργασία δεν θα βλάψει τα συμφέροντά σας.
Διατηρούμε διασφάλιση ώς πρός την Επεξεργασία.
Θα σας ενημερώσουμε για περαιτέρω επεξεργασία και σκοπούς.

Ποιος άλλος μπορεί να έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα

Δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με ξένους. Προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς, παρέχονται σε ειδικές περιπτώσεις στους αξιόπιστους συνεργάτες μας, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η παροχή υπηρεσιών προς εσάς.
Εργαζόμαστε μόνο με συνεργάτες επεξεργασίας που είναι σε θέση να διασφαλίσουν επαρκές επίπεδο προστασίας στα προσωπικά σας δεδομένα. Ανακοινώνουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε τρίτους ή δημόσιους υπαλλήλους όταν είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το πράξουμε. Μπορούμε να αποκαλύψουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε τρίτους εάν έχετε συναινέσει σε αυτά ή αν υπάρχουν άλλοι νομικοί λόγοι για αυτό.

Πώς εξασφαλίζουμε τα δεδομένα σας

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή.
Χρησιμοποιούμε ασφαλή πρωτόκολλα για την επικοινωνία και τη μεταφορά δεδομένων (όπως το HTTPS).
Χρησιμοποιούμε ανώνυμα και ψευδώνυμα όπου θεωρείται αναγκαίο. Παρακολουθούμε τα συστήματά μας για τυχόν τρωτά σημεία και επιθέσεις.
Έχουμε εγκατεστημένο ισχυρό Firewall σε επίπεδο Server καθώς και σε επίπεδο πλατφόρμας.
Παρόλο που προσπαθούμε όσο μπορούμε , δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των πληροφοριών. Ωστόσο, υποσχόμαστε να ειδοποιήσουμε τις αρμόδιες αρχές για παραβιάσεις δεδομένων. Θα σας ειδοποιήσουμε επίσης εάν υπάρχει απειλή για τα δικαιώματα ή τα συμφέροντά σας. Θα κάνουμε ό, τι μπορούμε ευλόγως για να αποτρέψουμε παραβιάσεις της ασφάλειας και να βοηθήσουμε τις αρχές σε τυχόν παραβιάσεις.
Αν έχετε λογαριασμό σε εμάς, σημειώστε ότι πρέπει να διατηρήσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας μυστικό.

Παιδιά

Δεν σκοπεύουμε να συλλέξουμε ή να συλλέξουμε εν γνώσει μας πληροφορίες από παιδιά. Δεν στοχεύουμε τα παιδιά στις υπηρεσίες μας.

Cookies και άλλες τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε:

Χρησιμοποιούμε cookies και / ή παρόμοιες τεχνολογίες για να αναλύσουμε τη συμπεριφορά των πελατών , να διαχειριστούμε τον ιστότοπο, να παρακολουθούμε τις κινήσεις των χρηστών και να συλλέγουμε πληροφορίες για τους χρήστες. Αυτό γίνεται για να προσαρμόσουμε και να βελτιώσουμε την εμπειρία μας μαζί σας.
Ένα cookie είναι ένα μικροσκοπικό αρχείο κειμένου που είναι αποθηκευμένο στον υπολογιστή σας. Τα cookiesαποθηκεύουν τις πληροφορίες που χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν τους ιστότοπους να δουλέψουν. Μπορούμε να έχουμε πρόσβαση μόνο στα cookies που δημιουργούνται από τον ιστότοπό μας. Μπορείτε να ελέγξετε τα cookiesσας σε επίπεδο προγράμματος περιήγησης. Η επιλογή να απενεργοποιήσετε τα cookies μπορεί να εμποδίσει τη χρήση ορισμένων λειτουργιών.

Χρησιμοποιούμε cookies για τους ακόλουθους σκοπούς:

Απαραίτητα cookies : Αυτά τα cookies που απαιτούνται για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε ορισμένα σημαντικά χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα μας, όπως η σύνδεση σε αυτά τα cookies με τα οποία δεν συλλέγουν προσωπικές πληροφορίες .
Cookies λειτουργικότητας: Αυτά τα cookies παρέχουν λειτουργικότητα που κάνει τη χρήση της υπηρεσίας μας πιο βολική και κάνει δυνατή την παροχή πιο εξατομικευμένων δυνατοτήτων. Για παράδειγμα, μπορεί να θυμούνται το όνομά σας και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε φόρμες σχολίων, ώστε να μην χρειάζεται να εισάγετε ξανά αυτές τις πληροφορίες την επόμενη φορά που σχολιάζετε.
Τα cookie του Analytics: αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση της χρήσης και των επιδόσεων του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας.
Διαφημιστικά cookies : Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την προβολή διαφημίσεων που σχετίζονται με εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Επιπλέον, χρησιμοποιούνται για να περιορίσουν τον πόσες φορές βλέπετε μια διαφήμιση. Τοποθετούνται συνήθως στην ιστοσελίδα μέσω διαφημιστικών δικτύων με την άδεια του διαχειριστή του ιστοτόπου. Αυτά τα cookies θυμούνται ότι έχετε επισκεφθεί έναν ιστότοπο και οι πληροφορίες αυτές μοιράζονται με άλλους οργανισμούς , όπως διαφημιστές. Συχνά τα cookies στόχευσης ή διαφήμισης θα συνδέονται με τη λειτουργικότητα του ιστότοπου που παρέχεται από τον άλλο οργανισμό .

Μπορείτε να καταργήσετε τα cookies που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης. Εναλλακτικά, μπορείτε να ελέγξετε ορισμένα cookies τρίτου μέρους χρησιμοποιώντας μια πλατφόρμα βελτίωσης, όπως η  optout.aboutads.info   ή   youronlinechoices.com.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies, επισκεφθείτε   allaboutcookies.org .
Χρησιμοποιούμε το Google Analytics για να μετρήσουμε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό μας. Η Google έχει τη δική της Πολιτική Απορρήτου την οποία μπορείτε να την ελέγξετε   εδώ .
Εάν θέλετε να εξαιρεθείτε από την παρακολούθηση από το Google Analytics, επισκεφθείτε τη σελίδα   Σελίδα εξαίρεσης του Google Analytics .

Στοιχεία επικοινωνίας:

Υπεύθυνος προστασίας δεδομένων

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας ή τα δικαιώματά σας σχετικά με τα Προσωπικά Δεδομένα σας ή με την Πολιτική Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο για την προστασία των δεδομένων σας στο [email protected]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *